Sluit uw ogen en stel u voor …

Mysterieuze verborgen kastelen op oninneembare rotsbergtoppen waar meer dan 800 jaar geleden de geheimzinnige Katharen leefden;  Mediterrane geuren, heerlijke wilde tijm en lavendel, een persoonlijk en warm onthaal, kortom de Middellandse sfeer; Bergkloven, wildwaterstromen, bossen, bergen, everzwijnen, beren en isards; een uitzonderlijke natuur waar de intens rustgevende omgeving je schoonheid en rust laat herontdekken.

Fontaine à Belviannes et Cavirac Vue de la Chambre d'hôtes Cité de Carcassonne

Aan de voet van de indrukwekkende pieken van de Défilé de la Pierre Lys, op de grens van de Aude Vallei in de Pyreneeën, in een authentiek dorpje dat luistert naar de zachte naam van Belvianes et Cavirac, wordt u door de Chambres d’hôtes "Le Jardin des Gorges" op een gezellige, eenvoudige en comfortabele manier ontvangen. Halfweg tussen de zee en de bergen, op een uur van de skipistes (Font Romeu) en op evenveel minuten van het strand van de Middellandse Zee (Argelès-sur-Mer), wordt u verrast door een streek die door haar jarenlange geschiedenis en cultuur alles biedt om u te verbazen en zelfs te intrigeren …

Wie zijn wij?

Als gewezen wereldreizigers, blijvend nieuwsgierig naar de schoonheid van alle uithoeken van onze planeet, heeft onze vier jaar durende zwerftocht over de vijf continenten ons uiteindelijk hier doen belanden, in deze ongerepte vallei. Gepassioneerd en verliefd op natuur als we zijn, hebben we uiteindelijk onze graal gevonden in de Hoge Vallei van de Pyreneeën. We beschouwen het nu als onze taak om al dit moois met u te delen door het uitbaten van onze B&B.

Karine, na een paar jaren ervaring in luxehotels en, meer sportief, in het grootste wildwatersportbedrijf van de regio, helpt u graag om van uw verblijf een onvergetelijk moment te maken. Patrick, na een lange carrière in het hotelwezen, professionnaliseert uiteindelijk zijn passie door een staatsdiploma te behalen als Mountain Leader. Hij adviseert of begeleidt graag naar hoger gebergte of langs de Katharen Trails.

NIEUWE WEBSITE
MET MEER FOTO'S, FILMS, ...
VOLG DE LINK HIERONDEROUTDOOR ACTIVITEITEN

Bergtrekking : ½ of ganse dag, georganiseerd door Patrick, uw gastheer en berggids.

Vraag het programma of surf naar onze website

www.esprit-pyrenees.com

www.sentier-cathare-avec-guide.com

www.rando-raquette-pyrenees.com